Saturday, 14 December 2013

Kulit Saya Bebas Jerawat dengan Set Skincare Shaklee. Weewww!!!


Hollaa!!! Salam petang kepada pengunjung blog myvitahealth :)

Banyak aktiviti hujung minggu ni kan, jemput luangkan masa anda tengok perkongsian dari Puan Roziey. Ni memang betul-betul best! Cube tengok keadaan kulit Puan Roziey sebelum mengamalkan vitamin Shaklee. Segalanya bermula pada bulan September 2012.. Ikuti peringkat perubahan kulit beliau!!

Peringkat 1 : Bulan September 2012

Puan Roziey menghadapi masalah kulit wajah berjerawat di bahagian pipi dan kulit yang kemerahan
 Peringkat 2 : Bulan Oktober 2012 


Dengan mengamalkan Set Skincare (Set D), kulit wajah Puan Roziey menunjukkan kesan positif yang nyata. Jerawat beransur-ansur surut :)


Peringkat 3 : Bulan Januari 2013


Alhamdulillah..Yeaaayyy!!! kulit semakin licin dan bebas jerawat!!! Puan Roziey amalkan Set Skincare (Set D) yang terdiri daripada Vitamin B-Complex, Vitamin E dan Vitamin C. Then beliau add on pula dengan ESP! Memang lengkap!


Nak tahu Set Skincare (Lengkap) yang saya maksudkan? Bagi yang telah kenal Shaklee mungkin dah tau, yang belum, boleh tengok pic kat bawah ni yer :)Puas hati kan kalau vitamin yang kita ambil tu menunjukkan kesan yang cepat seperti yang dirasai oleh Puan Roziey. Ingin cuba Set Skincare Shaklee? Jom cuba sekarang dan rasai perbezaannya :)

Hubungi saya,
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp: 013-2210565
Email: miezakawai@gmail.com 
COD Area: Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Razak, BTHO, Cheras, Hulu Langat, Kajang, Universiti Malaya, Petaling Jaya0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...