This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Monday, 1 December 2014

Promosi Berkembar Shaklee Bulan Disember 2014 : Dapatkan Vitamin C Sustained Release & Vitamin E Shaklee dengan Harga Promosi Segera!

Salam.. 
Hai semua.. semoga sihat adanya yer. Ya Allah, sekejap jer kita telah melangkah ke bulan baru, bulan Disember. So, apa nak ditunggu lagi? Masok bulan baru, maknanyer ada promosi baru dari Shaklee lah yer. Bulan ni sangat istimewa kerana Shaklee baik hati buat promosi dua produk serentak! 

Siapa nak hilangkah parut dan nak kembalikan seri wajah dari kusam, inilah masanya untuk anda grab kedua-dua vitamin di bawah!
Berbaloi sangat jika anda dapatkan kedua-dua vitamin ni semasa promosi.
Sebotol Vitamin E ada 120 biji > tahan sehingga 4 bulan
Sebotol Vitamin C ada 180 biji > tahan sehingga 6 bulan

Ingin tahu apakah kepentingan Vitamin C untuk kulit, badan dan rambut kite? jom baca infonya DI SINI.
Nak tau kepentingan Vitamin E pula, boleh baca DI SINI yer. 

Kedua-dua vitamin ini sangat tinggi antioksidannya. Ini bermakna ia sangat sesuai untuk anda yang ingin menjaga kesihatan dan kelihatan sentiasa muda dengan kulit yg mulus.. Ape lagi? jangan tunggu lama-lama. Hubungi saya segera untuk harga super best!


-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya


http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Thursday, 27 November 2014

Luka Pembedahan Membuang Satu Jari Kaki Cepat Sembuh dengan Vivix Shaklee

Salam semua :)
Apa pandangan anda tentang gambar yang saya kongsikan nie?
MasyaAllah! ngerikan? nyilunya pula rasanya apabila terpandangkan gambar ini, apatah lagi yang menangung sakitnya.

[TAHUKAH ANDA?]
Kira-kira 3.6 juta orang dewasa dianggarkan bakal menghidap penyakit diabetes atau kencing manis di Malaysia? Angka ini meletakkan  Malaysia sebagai negara mempunyai jumlah pesakit diabetes tertinggi di Asean dan keenam di rantau barat Pasifik!!

Diabetes adalah penyakit kronik yang boleh dicegah dan bagi mereka yang menghidapnya, komplikasi akibat diabetes boleh dilewatkan atau dicegah. Tapi sekiranya anda atau ahli keluarga sememangnya mengalami masalah diabetes, masih ada cara untuk membantu anda.

Lihat saja TESTIMONI di bawah. Pesakit diabetes kronik ini telah menjalani pembedahan untuk membuang satu jari kaki. Luka pembedahan cepat sembuh selepas mengamalkan dua botox Vivix Shaklee.

Testimoni Vivix Shaklee

Saya percaya ramai pesakit diabetes yang terpaksa mengharungi situasi sebegini. Jangan biarkan jari atau kaki anda dipotong! Ikhtiarlah dengan mencuba Vivix Shaklee.  Telah ramai pesakit diabetes yang mengamalkan vivix setiap hari. Anda cubalah, InsyaAllah tahap kesihatan akan bertambah baik.

Hubungi saya untuk menempah vivix anda!
-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya


http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Tuesday, 11 November 2014

Kepentingan Omega Guard dan Lecithin Shaklee Dalam Usaha Menurunkan Berat Badan

Salam semua..
Nak tau tak kenapa Omega Guard dan Lecithin Shaklee ni sangat penting untuk mereka yang ingin menurunkan atau mengekalkan berat badan sedia ada? Kombinasi keduanya memang sangat berkesan untuk menurunkan berat badan anda lebih-lebih lagi jika disertakan dengan senaman. Anda boleh refer poster di bawah yer kenapa anda perlu mengamalkannya.


Jom tengok fungsi kedua-dua vitamin hebat ini;

Omega Guard‬ 
Rahsianya ada pada "fatty acid" iaitu asid lemaknya. Omega Guard Shaklee mengandungi EPA dan DHA. Asid lemak omega 3 ini membantu meningkatkan paras hormon “leptin”. Leptin ini adalah hormon yang bantu mengawal selera makan. Jika paras leptin dalam badan adalah tinggi maka selera makan kita akan berkurang. Takde lah nak makan banyak. Detail mengenai Omega Guard boleh baca DI SINI

Lecithin 
Lecihtin juga dikenali sebagai "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan "melekat pada lemak" atau lebih mudah lagi lecihtin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan mencegah lemak dari melekat pada dinding membran. Nak tengok demo cara bagaimana lecithin memecahkan lemak, sila baca DI SINI

Nak tengok TESTIMONI pula, bole baca DI SINI
 
Jadi, apa ditunggu lagi?  bulan ni promosi Omega Guard.. boleh dapatkannya dengan harga promosi. Tambahkan pula dengan lecithin! Saya yakin anda akan tampil langsing dalam masa hanya beberapa bulan sahaja. Wew!!!

Hubungi saya untuk dapatkan Set Kurus terlajak laris ini :)

-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Tuesday, 4 November 2014

Omega Guard Shaklee, Pilihan Produk Promosi Bulan November 2014

Assalamualaikum semua..
Saya ingin share apa yang menarik bulan November 2014. Yahooo!! bulan ini, Omega Guard Shaklee menjadi pilihan produk promosi tau! Last promosi adalah pada Disember 2013. Hampir setahun tu..

Omega Guard (minyak ikan) mengandungi sebanyak 90 biji kapsul dalam sebotol manakala dos pengambilannya adalah sebanyak 3 biji sehari.

Promosi Omega Guard Shaklee

 Lihat dulu apakah keistimewaan Omega Guard Shaklee;
  • Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)  
  • Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
  • Omega 3  dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan. 
  • Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA. 
  • 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.
  • Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini
  • Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB. 
Ingin tahu lebih lanjut mengenai Omega Guard Shaklee, boleh baca DI SINI. 
Ingin lihat TESTIMONI Omega Guard Shaklee, boleh baca DI SINI 

Kaedah Pembelian
Jika anda ingin membuat pembelian secara online terus dengan Shaklee Malaysia dengan kad credit atau kad debit >> BELI OMEGA GUARD  

Pembelian secara terus juga boleh dibuat dengan menghubungi saya, jika anda inginkan Omega Guard dengan harga PROMOSI

-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Friday, 3 October 2014

Promosi Berganda Shaklee Bulan Oktober 2014 : ESP (BUY 6 FREE 1) & MEALSHAKES (BUY 3 FREE 1)

Salam semua..
Alhamdulillah.. terasa cepat betul masa berlalu, dalam sedar tak sedar, sampai kita ke bulan Oktober. Tinggal dua bulan lagi untuk mencecah ke tahun baru. Bulan Oktober ni istimewa yer kerana Shaklee sekali lagi bermurah hati buat PROMOSI BERGANDA! Untuk sepanjang bulan Oktober ini, anda boleh manfaatkan peluang untuk  mendapatkan ESP & MEALSHAKES dengan harga berpatutan.
Bagi yang masih samar-samar tengtang ESP jangan risau yer, anda boleh baca lanjut DI SINI. ESP boleh diamalkan oleh lelaki mahupun wanita. Tiada diskriminasi! Ramai customer yang ambil ESP adalah untuk tujuan berikut :-
- Menguruskan badan
- Diet yang mengenyangkan
- Untuk kecantikan
- Kehamilan
- Milkbooster hebat!
- Memberi tenaga
- Membantu masalah kesuburan
- Kesihatan jantung & prostat
- Kawal kolestrol
- Menganjalkan payudara


Untuk melihat CARA PENGAMBILAN & RESEPI ESP, baca  DI SINI
Untuk melihat PROMOSI SET COMBO ESP, baca DI SINI
Untuk melihat TESTIMONI ESP, baca DI SINI  


Sekiranya anda ingin membaca lanjut mengenai Mealshakes Shaklee pula boleh baca DI SINI yer. Mealshakes Shaklee sebenarnya sangat berkesan untuk mengatasi masalah kanak-kanak seperti sembelit, kurang selera makan, kerap demam, ekzema dan juga meningkatkan kecergasan serta fokus kanak-kanak. Popular tau di kalangan ibu-ibu masa kini. 

Untuk melihat TESTIMONI MEALSHAKES bole baca DI SINI 

Jom! jangan lepaskan peluang ini! Promosi berkembar memang istimewa :)
Hubungi saya sekarang!  

-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya


http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Thursday, 25 September 2014

TESTIMONI MEALSHAKES : Mealshakes Shaklee Bukan Sahaja Menambah Selera Makan Kanak-kanak, Malah Turut Membantu Mengatasi Masalah Ekzema - Puan Ku Hasnah

Salam semua..
Saya ada terbaca dalam satu article mengenai ekzema. Menurut Pakar Runding Pediatrik dan Dermatologi Pediatrik Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr. Sabeera Begum Kader Ibrahim menjelaskan ekzema, yang juga dikenali sebagai dermatitis, berasal dari perkataan Grek yang bermaksud ‘panas meluap-luap’ yang menggambarkan rasa pada kulit ekzema. Haaa.. bayangkan jika anak anda ada ekzema, rasa pedih dan gatal-gatal! kesian kan?


Saya just nak share.. banyak testimoni yang diperolehi dari ibu-ibu yang memberikan anak mereka Mealshake bersetuju bahawa amalan itu telah mengurangkan masalah ekzema yang dihadapi oleh anak masing-masing! Petang ni saya kongsikan pengalaman Puan Ku Hasnah yer..

 
 TESTIMONI MEALSHAKES : Mealshakes Shaklee Bukan Sahaja Menambah Selera Makan Kanak-kanak, Malah Turut Membantu Mengatasi Masalah Ekzema - Puan Ku Hasnah
-----------------------
"Just realize Mealshake ni rupanya bukan setakat membantu anak yang picky eater, malah membantu kanak-kanak yang ada masalah ekzema. Anak saya yang sulung ada masalah ekzema..Selalu garu-garu badan masa tidur dan bila waktu panas..Kulit dia memang kering sampai celah-celah pelipat siku dan bawah lutut mesti teruk sebab dia garu. Sampai kena consult dengan pakar kulit la..Tiap2 bulan mesti kena beli set pelembap, sabun mandi dan juga ubat makan.Tapi saya tak pernah bagi makan pun ubat kulit tu. Saya hanya apply sabun mandi dan pelembap saja.But now, since saya bagi makan Mealshake tiap-tiap hari, memang dia dah takde garu-garu dan mengalami kulit kering. Agak lama juga tak bergantung dengan pelembap2 tu semua. Dah beberapa bulan jugakla..Alhamdulillah, saya baru sedar rupanya Mealshake ni memang membantu utk mereka yang mengalami ekzema..Ianya adalah multivitamin yg dapat meningkatkan imunisasi kanak-kanak. Pada asalnya saya beli Mealshake ni bertujuan supaya anak saya berselera makan. Memang nampak dia sudah berselera makan. Tapi rupanya ada kelebihan lain lagi yang saya tak sedar. So, thank you to Shaklee sebab memang terbukti produknya berkesan" - Puan Ku Hasnah

Sebab tu orang selalu cakap, tak kenal maka tak cinta! lepas berikan anak mealshakes baru tau banyak kebaikan yang akan diperolehi oleh anak tersayang. Kini anak Puan Ku dah bertambah selera makan, masalah ekzema pun dah semakin baik. Sebab aper? sebab, Mealshake adalah multivitamin yang dapat meningkatkan imunisasi kanak-kanak. 

Nak beli Mealshakes Shaklee? sila klik pada gambar


-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Wednesday, 24 September 2014

Berat Turun 10kg Selepas Mengamalkan Set Kurus Shaklee [Chinch, Herblax, Lecihtin + Vitamin C]

Salam semua..
Petang ni excited nak share TESTIMONI Set Kurus Shakee. Sebabnya baru-baru ni, saya menimbang berat badan, ada la penurunan sikit sebab saya juga amalkan lecithin, salah satu vitamin yang terdapat dalam Set Kurus Shaklee.. Wew! memang berkesan!

Jom hari ni, kite tengok TESTIMONI Set Kurus Shaklee daripada Puan Aya. Beliau mengamalkan Chinch, Herblax, Lecihtin dan tidak ketinggalan Vitamin C yang menggalakkan pembentukan kolagen seterusnya membantu mencantikkan kulit.
TESTIMONI : Berat Turun 10kg Selepas Mengamalkan Set Kurus Shaklee
 -----------------------
senyum tak perlu kata apa2
testimoni sy bersama shaklee
8 bulan consume set diet shaklee
lost 10 kgs. tq shaklee..alhamdulillah


Puan Aya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 10kg selama 8 bulan!. orang kata, biar lambat asalkan selamat kan..jangan pula kita lupe, untuk menurunkan 1kg lelemaks yang berkampung di dalam badan, kita perlu membakar 7700 kalori!! Untuk membakar 7700 kalori, anda memerlukan masa sekurang-kurangnya 2 minggu.Jika sekiranya anda dapat mencipta 550 kalori defisit sehari, maka anda memerlukan 14 hari (dua minggu) untuk mengurangan sekilo). 

• Hari 01 : [-] 550 kalori
• Hari 02 : [-] 550 kalori
• Hari 03 : [-] 550 kalori
• Hari 04 : [-] 550 kalori
• Hari 05 : [-] 550 kalori
• Hari 06 : [-] 550 kalori
• Hari 07 : [-] 550 kalori
• Hari 08 : [-] 550 kalori
• Hari 09 : [-] 550 kalori
• Hari 10 : [-] 550 kalori
• Hari 11 : [-] 550 kalori
• Hari 12 : [-] 550 kalori
• Hari 13 : [-] 550 kalori
• Hari 14 : [-] 550 kalori
Jumlah kalori defisit terkumpul : 14 X 550 = 7700kalori (1kg) 

Rajin bersenam, jaga makan serta amalkan suplemen Shaklee yang sangat membantu kepada proses penurunan berat badan. Anda nak kurus? boleh hubungi saya untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee yang terbukti selamat, semulajadi dan berkesan!



http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html
-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
http://myvitahealth.blogspot.com/2013/12/saya-agenpengedar-sah-shaklee-di-bandar.html
 COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

Monday, 22 September 2014

Jeragat dan Lingkaran Hitam di bawah Mata Hilang Selepas 12 Hari Mengamalkan Shaklee Collagen Powder.

  

Siapa yang nak hilangkan lingkaran gelap di bawah mata?? saya ada satu penyelesaian yang best! bukan setakat lingkaran gelap di bawah mata je yang hilang, jeragat juga turut hilang tau! kulit pon cerah, putih, cantik dan gebu jer! liang pori-pori yang terbuka luas juga beransur-ansur mengecil. Anda akan dapat semuanya jika anda mengamalkan SHAKLEE COLLAGEN POWDER! Jom saya nak share satu TESTIMONI..

 TESTIMONI : Jeragat dan Lingkaran Hitam di bawah Mata Hilang Selepas 12 Hari Mengamalkan Shaklee Collagen Powder
 ------------------------
Nak kongsi juga...
Alhamdulillah... slps 12 hari consume Colagen Powder.
@1st sy mmg x perasan pe2 perubahan. tp smlm my beloved sis tegur "eh, dh x nampak jeragat ar, eh mana pegi mata panda?" sy mcm.. jeng3.... adakah? Ye... dgn izinNYA, Collagen Powder dh tampakkan hasilnya pada diri sy.

Slps 20+ hari consume Alfafa + Cinch + Lecithin. (to be honest, sy sendiri x yakin sbb sy x terasa pe2 perubahan.. naik fed-up)
Tapi smlm, Makcik sy tegur masa sy attend kenduri kawin cousin siap pakej pegang2 lagi... ayat2 nya buat sy sgt2 tersenyum.. (ayat2 yg sy x blh nk bg taw.. ) Baru saya taw, walau sy x terasa badan sy mengecil (kurus.. hehehehe) tp org lain dh nampak... Kesan pada setiap consumer adalah berbeza2.. so bykan bersabar ek..Terima kasih pada Zakiah Zakaria. skrg sy dh x sabar2 nk jadi ahli Shaklee... yehaaa!!!!!!!


Di samping mengamalkan Shaklee Collagen Powder, Puan Norasmah juga mengamalkan Set Kurus Shaklee. Beliau pun tak sedar perubahan pada diri. Orang lain pula yang menegur. Kini bukan sahaja dapat kulit yang cantik, berat badan pon berkurangan. Sudah tentulah beliau tampil lebih yakin! Anda bila lagi?

Nak cantik macam Puan Norasmah? atau lain-lain pengguna Shaklee Collagen Powder? Hubungi saya :)
-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html





Sunday, 21 September 2014

Campuran Mealshakes Dan Performance Drink Shaklee Berjaya Pulihkan Masalah Cirit Birit. Hasilnya Anak Buang Air Secara Normal

Salam semua.. 
Anda tahu kenapa Mealshakes Shaklee menjadi pilihan ibu-ibu diluar sana? Tentulah kerana Mealshakes adalah makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan  dan kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda. Setiap bancuhan Meal Shakes memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat. Wow! hebatkan? sebab itulah ramai ibu-ibu yang memberikan Mealshakes kepada anak masing-masing. 


Kebanyakan masalah yang dihadapi kanak-kanak seperti memilih makan, asma, kerap demam beserta batuk dan selsema, sembelit dan cirit-birit dapat diatasi dengan Mealshakes Shaklee. Al-kesahnya anak Puan Wardahyang berusia 1 tahun 5 bulan telah mengalami cirit-birit selama 4 hari sehingga kerap tukar pampers dan kulit menjadi pedih. Apa yang beliau buat ialah mencampurkan Mealshakes dan Performance Drink ke dalam susu anak. Hasilnya, anak beliau tidak cirit-birit lagi dan buang air secara normal :) 

 TESTIMONI :
Campuran Mealshakes dan Performance Drink Shaklee Berjaya Pulihkan Masalah Cirit Birit. Hasilnya Anak Buang Air Secara Normal 
-------------------- 
"Anak sy 1 tahun 5 bulan dah 4 hari cirit birit, 1 hari lebih dari 5 kali tukar pampers sampai ontot dia pedih menangis bila nak cuci :(( Tiba-tiba teringatkan Shaklee, contact Neslo Beng Wardah, dpt nasihat untuk bancuh 1 sudu kecil mealshakes + 1 sudu kecil PD dlm botol susu anak, dn bg sy bg anak minum sebelum dia tidur mlm td. Apa jadi? Tghmalam dia masih eyak cirit. dan pagi tup2 eyak dia dh normal dan ada lendir2. Dan... Syukur Alhamdulillah dah x eyak eyak lagi. Pagi tadi lah lastttt dia eyak. Alhamdulillah dgn izin Allah.. terima kasih MS+PD... Sy mesti pilehhhh!!!! "

Berikut adalah antara KEBAIKAN Mealshakes :
> Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
> Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
> Sesuai untuk seisi keluarga
> Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
> Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
> Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
> Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
> Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
> Meningkatkan selera makan anak
> Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
> Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
> Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
> Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti. 


Cepat dapatkan Mealshakes untuk anak anda!



-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Friday, 19 September 2014

Penyakit Kuku Anak Sembuh Selepas Sebulan Minum Mealshake Shaklee. Kini Kuku BeliauTidak Keras & Pecah-pecah Lagi

Salam semua..  teringin tak nak kuku macam dalam gambar nie? Cantikkan kukunya? berkilat dan tiada kulit-kulit mati pun. Terdapat beberapa faktor yang boleh menyebabkan kuku bermasalah dan kelihatan lesu dan tidak cantik. Selain dari terlalu banyak makan ubat-ubat tertentu, merokok, pemakaian cat kuku berlebihan juga menyebabkan kuku hilang kesegarannya dan mudah rosak.


Tapikan, bagaimana nak merawat masalah kuku sekiranya ia terjadi kepada kanak-kanak? Kebanyakan kanak-kanak mengalami masalah sebegini disebabkan kekurangan vitamin dan nutrisi. Sebagaimana yang anda tahu, kebanyakan kanak-kanak terlalu memilih makanan dan menyebabkan mereka kekurangan nutrisi. Jom nak share pengalaman Puan Maziah dalam membantu anak beliau menangani masalah kuku rosak nie.. Puan Maziah memberikan anaknya Mealshakes Shaklee - protein bermultivitamin!, rasanya sedap dan disukai kanak-kanak.

  TESTIMONI Mealshakes :
Penyakit Kuku Anak Sembuh Selepas Sebulan Minum Mealshake Shaklee. Kini Kuku BeliauTidak Keras & Pecah-pecah Lagi
-------------------------
1st time nak share testimoni anak saya. Berusia 4 tahun, sgt memilih makanan dan kurang makan. Pendek kata x suka makan lah senang. Hanya harapkan khasiat dari susu shj.. Apa yang saya nmpk kuku dia x sihat, keras dan pecah2.. Sejak sebulan yang lalu saya campurkan meal shakes ke dlm susu dia hope dapatlah tampung kekurangan nutrient ke atas badan dia dan tingkatkan selera makan. Setelah sebulan saya lihat tumbuh kuku baru yang sihat. Kuku yang x sihat telah ditolak keluar dan gambar ni hasilnya.. Kalau kawan perasan nmpk x kuku yang pecah di permukaan dan juga ada benjolan hasil kuku lama yang x sihat.. syukur sgt2.. Alhamdulillah.. Selera mkn dia pun dah makin bertambah. dia boleh habiskan 4 keping roti gardenia sekali harung.
 


Mealshakes bukan hanya menyembuhkan penyakit kuku anak Puan Maziah, tetapi selera makanpun telah bertambah! Jika anak anda mengalamni nasib yang sama, cepat-cepatlah berikan mereka Mealshakes Shaklee 

-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Wednesday, 17 September 2014

Mealshakes Shaklee Bantu Mengawal Masalah Asma Anak Saya, Kini Beliau Semakin Sihat, Selera Makan Konsisten Dan Tiada Masalah Kahak - Puan Lia UmmiIrfan

Salam semua..
Ahask! awal-awal lagi dah letak gambar Mealshakes! dan sudah tentulah nak bercerita pasal Mealshakes hari nie yer.

Mealshakes adalah makanan 'segera' yang lengkap dengan pelbagai vitamin & mineral serta wajib diberikan kepada anak masing-masing khususnya yang sedang membesar. Bukan aper, terlalu ramai kanak-kanak yang ada asma, sering demam, batuk, memilih makanan dan sebagainya. Kalau anda ingin tahu, 10 hingga 14% kanak-kanak sekolah menghidap asma tau! dan lebih buruk lagi apabila banyak kajian menunjukkan bahawa penyakit ini semakin menular dan lebih serius di kalangan kanak-kanak. Untuk pengetahuan, kanak-kanak yang ada sejarah asma di kalangan ahli keluarga dan penyakit alahan lain seperti ekzema, allergic rhinitis dan demam alah (hay fever) mempunyai risiko yang lebih tinggi untuk mendapat asma. 

Terdapat pelbagai kaedah rawatan yang boleh dicuba untuk mengawal masalah asma. Bagaimanapun pada saya, Mealshakes Shaklee adalah yang terbaik. Jika anda telah melayari blog ini, banyak juga TESTIMONI yang dikongsi oleh pengguna Mealshakes Shaklee yang telah berpuas hati. Oleh yang demikian, jom saya share TESTIMONI daripada Puan Lia UmmiIrfan.

Testimoni Mealshakes - Asma
TESTIMONI : Mealshakes Shaklee Bantu Mengawal Masalah Asma Anak Saya, Kini Beliau Semakin Sihat, Selera Makan Konsisten Dan Tiada Masalah Kahak - Puan Lia UmmiIrfan
 ------------------------
As-Salam semua..AlhamduLILLAH.. just nak share perkembangan anak saya Irfan yang before this suffering of chronic bronchitis (asma kanak-kanak). AlhamduLILLAH, ANAK SAYA SEMAKIN SIHAT, SELERA KONSISTEN (saya bagi Irfan Mealshakes sekarang 2 atau 3 kali seminggu je), DEMAM dan SELSEMA SANGAT-SANGAT KURANG (anak2 asma ni kena jaga jangan bagi selsema, sebab selsema adalah triggering method utk asma dia start teruk), MASALAH KAHAK > ZERO! AlhamduLILLAH!
Jadi kepada ibu-ibu diluar sana yang ada anak masalah seperti saya, apa yang boleh saya katakan ialah supplemen adalah salah satu USAHA kita, tetapi yang PALING UTAMA ialah DU'A, SABAR, YAKIN dengan ALLAH. InshaALLAH! kerana setiap penyakit itu ada penawarnya. Kita perlu berusaha menyembuhkannya. AlhamduLILLAH. Semuanya berbaloi. Sesungguhnya yang BAIK itu daripada ALLAH.. :-)) Untuk ibu-ibu, teruskan BERUSAHA, SABAR dan BERDU'A! InshaALLAH!


Haaa.. macam mane? Mealshakes memang berkesan! yang penting usaha mesti ada. Jika anak anda mengalami masalah sebegini, dapatkan Mealshakes SEGERA! sedang promosi bulan September 2014. Hubungi saya

------------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Monday, 15 September 2014

Jerawat dan Senggugut Tiada Lagi Dengan Set Skincare & Shaklee Collagen Powder

Salam semua..
Jerawat menyerang lagi!! Meskipun bukan jenis penyakit yang membahayakan nyawa tetapi, jerawat amat mengganggu, membuat penampilan kurang menarik disamping rasa sakit, gatal-gatal dan bengkak yang merebak. Pelbagai punca terjadinya jerawat dan salah satu darinya adalah disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon pada tubuh seseorang sebagai punca utama.

Tahukah anda bahawa masalah jerawat dialami oleh 100 % populasi manusia yang mana 80 % dalam kalangan mereka yang berumur 30 tahun ke bawah? Ha.. siapa yang 30 tahun ke bawah tu, sila pastikan anda menjaga pemakanan dan memastikan hormon dalam tubuh anda seimbang. Selain jerawat, masalah senggugut juga merupakan salah satu kesan hormon tidak seimbang. Tapi jangan bimbang, kerana Shaklee ada jalan penyelesaiannya. Kita tengok TESTIMONI pengguna yang telah mengamalkan suplemen Shaklee. Berserikan wajah beliau berbanding dahulu? Jerawat pun hilang.. 


 TESTIMONI : Jerawat dan Senggugut Tiada Lagi Dengan Set Skincare & Shaklee Collagen Powder
 -------------------------
Sy mgalami jerawat+senggugut teruk dr sekolah lg.meningkat umur enjet+pain killer jd kwn baik sy.mc tiap bln smua org tau sbb apa....Alhamdulillah dgn izinNya dn Shaklee...sejak Nov2012 sy start..inilah hasilnya.Mula2 cuba trial set...then terus cekau ESP+GLA dgn konsisten.Then ambik B, Alfafa,E dan Collagen. TQ Maria Hj Abas krna consult saye dn skrg Shaklee di hatiku.....


 Cik Zairina mengamalkan ESP, GLA Complex, B Complex, Alfalfa, Vitamin E dan Shaklee Collagen Powder. Shaklee. Untuk makluman anda semua, GLA Complex berperanan untuk menstabilkan hormon dalam badan seterusnya menghindari senggugut dan jerawat dari tumbuh melata. Ditambah pula dengan suplemen lain yang turut menyumbang kepada perubahan pada kulit wajah beliau. Shaklee Collagen Powder pula sudah terbukti berkesan untuk melembut, menghalus dan menyerikan kulit. 

Psssstttt!, jangan lupa yer.. Shaklee Collagen Powder sedang promosi sehingga hujung bulan September ni. Jangan ketinggalan yer! Boleh dapatkan juga rangkaian suplemen Shaklee yang lain daripada saya. 

Nak tengok PROMOSI SEPTEMBER, sila klik DI SINI.
Nak tengok TESTIMONI SET SKINCARE, sila klik DI SINI.
Nak tengok TESTIMONI SHAKLEE COLLAGEN POWDER, sila klik DI SINI. 

Hubungi saya :)
------------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

Sunday, 14 September 2014

Lembabkan Kulit Dengan Masker Buatan Sendiri. Campuran Yogurt, ESP dan Vitamin E Shaklee Membuatkan Kulit Anda Sentiasa Segar

Salam semua..
Jika anda pengguna vitamin Shaklee, anda boleh pelbagaikan vitamin tersebut tau! contohnya buat bancuhan masker untuk kulit wajah. Saya dah cuba masker ESP, Vitamin E, Vivix dan Vitamin C. Memang menyegarkan! Boleh pelbagaikan mengikut kreativiti masing-masing yer. Untuk kali nie, saya share rutin saya bermasker. Hanya dengan bancuhan ESP, Vitamin E dan Yogurt, kulit ada lebih lembut dan lembab. Betol-betol fresh selepas menggunakannya!
 

Ramai juga yang telah mencuba, boleh rujuk perkongsian di bawah ni yer;


Kulit muka jadi soft dengan masker ESP, Vitamin E & Yogurt



Jerawat mengecut, kulit kurang berminyak, lembut 
dan moist dengan masker ESP

Siapa yang berhajat nak buat masker tu, bolehlah buat sekarang! kita jaga dalam dan luar baru seimbang. Ingin mendapatkan stock ESP dan Vitamin E atau lain-lain vitamin Shaklee? Hubungi saya..


------------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...