Tuesday, 11 November 2014

Kepentingan Omega Guard dan Lecithin Shaklee Dalam Usaha Menurunkan Berat Badan

Salam semua..
Nak tau tak kenapa Omega Guard dan Lecithin Shaklee ni sangat penting untuk mereka yang ingin menurunkan atau mengekalkan berat badan sedia ada? Kombinasi keduanya memang sangat berkesan untuk menurunkan berat badan anda lebih-lebih lagi jika disertakan dengan senaman. Anda boleh refer poster di bawah yer kenapa anda perlu mengamalkannya.


Jom tengok fungsi kedua-dua vitamin hebat ini;

Omega Guard‬ 
Rahsianya ada pada "fatty acid" iaitu asid lemaknya. Omega Guard Shaklee mengandungi EPA dan DHA. Asid lemak omega 3 ini membantu meningkatkan paras hormon “leptin”. Leptin ini adalah hormon yang bantu mengawal selera makan. Jika paras leptin dalam badan adalah tinggi maka selera makan kita akan berkurang. Takde lah nak makan banyak. Detail mengenai Omega Guard boleh baca DI SINI

Lecithin 
Lecihtin juga dikenali sebagai "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan "melekat pada lemak" atau lebih mudah lagi lecihtin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan mencegah lemak dari melekat pada dinding membran. Nak tengok demo cara bagaimana lecithin memecahkan lemak, sila baca DI SINI

Nak tengok TESTIMONI pula, bole baca DI SINI
 
Jadi, apa ditunggu lagi?  bulan ni promosi Omega Guard.. boleh dapatkannya dengan harga promosi. Tambahkan pula dengan lecithin! Saya yakin anda akan tampil langsing dalam masa hanya beberapa bulan sahaja. Wew!!!

Hubungi saya untuk dapatkan Set Kurus terlajak laris ini :)

-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

3 comments:

  1. Kalau makan shaklee kemudian stop , ada apa apa effect tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Kalau makan shaklee kemudian stop , ada apa apa effect tak ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...