Thursday, 25 September 2014

TESTIMONI MEALSHAKES : Mealshakes Shaklee Bukan Sahaja Menambah Selera Makan Kanak-kanak, Malah Turut Membantu Mengatasi Masalah Ekzema - Puan Ku Hasnah

Salam semua..

Saya ada terbaca dalam satu article mengenai ekzema. Menurut Pakar Runding Pediatrik dan Dermatologi Pediatrik Hospital Kuala Lumpur (HKL), Dr. Sabeera Begum Kader Ibrahim menjelaskan ekzema, yang juga dikenali sebagai dermatitis, berasal dari perkataan Grek yang bermaksud ‘panas meluap-luap’ yang menggambarkan rasa pada kulit ekzema. Haaa.. bayangkan jika anak anda ada ekzema, rasa pedih dan gatal-gatal! kesian kan?


Saya just nak share.. banyak testimoni yang diperolehi dari ibu-ibu yang memberikan anak mereka Mealshake bersetuju bahawa amalan itu telah mengurangkan masalah ekzema yang dihadapi oleh anak masing-masing! Petang ni saya kongsikan pengalaman Puan Ku Hasnah yer..

 
 TESTIMONI MEALSHAKES : Mealshakes Shaklee Bukan Sahaja Menambah Selera Makan Kanak-kanak, Malah Turut Membantu Mengatasi Masalah Ekzema - Puan Ku Hasnah
-----------------------
"Just realize Mealshake ni rupanya bukan setakat membantu anak yang picky eater, malah membantu kanak-kanak yang ada masalah ekzema. Anak saya yang sulung ada masalah ekzema..Selalu garu-garu badan masa tidur dan bila waktu panas..Kulit dia memang kering sampai celah-celah pelipat siku dan bawah lutut mesti teruk sebab dia garu. Sampai kena consult dengan pakar kulit la..Tiap2 bulan mesti kena beli set pelembap, sabun mandi dan juga ubat makan.Tapi saya tak pernah bagi makan pun ubat kulit tu. Saya hanya apply sabun mandi dan pelembap saja.But now, since saya bagi makan Mealshake tiap-tiap hari, memang dia dah takde garu-garu dan mengalami kulit kering. Agak lama juga tak bergantung dengan pelembap2 tu semua. Dah beberapa bulan jugakla..Alhamdulillah, saya baru sedar rupanya Mealshake ni memang membantu utk mereka yang mengalami ekzema..Ianya adalah multivitamin yg dapat meningkatkan imunisasi kanak-kanak. Pada asalnya saya beli Mealshake ni bertujuan supaya anak saya berselera makan. Memang nampak dia sudah berselera makan. Tapi rupanya ada kelebihan lain lagi yang saya tak sedar. So, thank you to Shaklee sebab memang terbukti produknya berkesan" - Puan Ku Hasnah

Sebab tu orang selalu cakap, tak kenal maka tak cinta! lepas berikan anak mealshakes baru tau banyak kebaikan yang akan diperolehi oleh anak tersayang. Kini anak Puan Ku dah bertambah selera makan, masalah ekzema pun dah semakin baik. Sebab aper? sebab, Mealshake adalah multivitamin yang dapat meningkatkan imunisasi kanak-kanak. 

Nak beli Mealshakes Shaklee? sila klik pada gambar


-------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Instagram : miezakawai_agen_shaklee_cheras
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
 ------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras | Bandar Tun Razak | BTHO | Cheras | Hulu Langat | Kajang | Universiti Malaya | Petaling Jaya

http://myvitahealth.blogspot.com/2014/03/cara-mendaftar-sebagai-agenpengedar_24.html

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...