Thursday, 19 June 2014

Setelah Mengambil 5 Sachet Shaklee Collagen Powder, Kulit Saya Bertambah Glowing Sampai Mama Yang Balik Hajipun Tegur :)

Lunch time ni nak buat testimoni pasal Shaklee Collagen Powder la. Salah satu produk yang terbaekk dan dapat sambutan yang marbeles dari pengguna-penggunanya. Selalunya dah cube sekotak, mesti repeat order :)

Kalau anda nak tau, penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi, semakin tua, semakin berkurangan kolagen dalam badan. Jadi ape jawapan bagi permasalahan nie? Tentulah Shaklee Collagen Powder! Jom tengok testimoni kat bawah ni ;

 
TESTIMONI : Setelah mengambil 5 sachet Shaklee Collagen Powder, Kulit Saya Bertambah Glowing Sampai Mama Yang Balik Hajipun Tegur :) 
--------------------------
Assalam & Hi.. Ni testi Isma selepas consume Shaklee Collagen Powder dalam 5 sachet. Skunk dah lebih 3 kota. Alhamdulillah skunk kulit dah glow. mama yang bru balik Haji
 pun td tegur kulit Isma yang dah elok. 
 
Inilah picture Cik Ismariza selepas penggunaan Shaklee Collagen Powder sebanyak 5 sachet. Setakat nie beliau telah menghabiskan 3 kotak SCP dan kulit beliau sekarang nampak glowing! 

Kalau anda atau kawan-kawan dah cuba macam-macam jenis kolagen dalam pasaran tapi tak berkesan, saya sajeskan bertukarlah kepada Shaklee Collagen Powder plak. Bagi yang tak pernah langsung cuba, boleh mulakan sekarang. Mana tahu, sekali cuba, terus nak repeat order, macam kebanyakan para pengguna tegar Shaklee Collagen Powder ini. Hehehe.. 
------------------------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Email miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
------------------------------------------
COD Area : Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Razak, BTHO, Cheras, Hulu Langat, Kajang, Universiti Malaya, Petaling Jaya


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...