Sunday, 4 May 2014

Nutriferon Shaklee : Suplemen Yang Wajib Ada Di Setiap Rumah Anda

Ramai yang membincangkan kebaikan dan keistimewaan Nutriferon Shaklee sebagai produk imuniti terulung di dunia yang telah dipatenkan (hak cipta). Kebanyakkan pengguna-pengguna Nutriferon Shaklee menggunakan kebaikan Nutriferon untuk mengurangkan kekerapan demam (demam ringan), batuk dan selesema akibat antibodi tubuh yang lemah.  Selain itu mereka menggunakan nutriferon sebagai supplement  untuk meningkatkan kekuatan antibodi tubuh manusia. Mengamalkan Nutriferon Shaklee seperti mempersiapkan diri anda dengan bala tentera untuk menentang pelbagai jenis penyakit.

Apa Itu Nutriferon ?
Adalah inteferon semulajadi di dunia yang HANYA dipaten oleh Shaklee dan TIDAK dijual di kedai-kedai biasa. Ia dihasilkan daripada ekstrak 4 tumbuhan (biji labu, bunga sunflower, honeysuckle jepun dan biji plantagi) yang mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh.


Apa gunanya interferon ?
1. Meningkatkan sistem imun dalam masa 3 hari. Interferon mampu meransang dan meningkatkan secara keseluruhan sistem Imun tubuh.
2. Melindungi dari influenza. Melindungi dengan berkesan daripada virus, microb termasuk selesema, flu, alergi dan influenza.
3. Meringankan stress dan kelesuan. Meringankan kemudaratan yang disebabkan keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup sibuk.

Siapakah yang perlukan Nutriferon?
1. Mereka yang ingin kekal sihat
2. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan
3. Individu yang selalu stress
4. Ibu yang menyusukan anaknya
5. Individu yang mengamalkan makan makanan secara tidak seimbang dan kehidupan yang aktif
6. Mereka yang banyak travelling & sentiasa bergerak
7. Sesiapa yang mempunyai sistem imunisasi yang rendah (biasanya, mereka ini mudah akan terjangkit, apabila orang sekeliling mereka tidak sihat)
8. Sesiapa yang mengidap selesema, demam, kanser / asma

Kenapa mesti memilih Nutriferon Shaklee?
1. Ia membantu meningkatkan kadar interferon di dalam badan secara semulajadi - Saintis telah mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada sistem imunisasi yang sihat. Nutriferon adalah satu-satunya supplemen tambahan yang dihasilkan oleh US oleh Pakar Imunisasi yang menjumpai interferon.

2. Ia dihasilkan oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima, immunilogist dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954. Beliau telah membuat penyelidikan selama 40 tahun bagi mencari sebatian semulajadi untuk merangsang pengeluaran interferon dalam badan kita. Nutriferon Shaklee adalah satu-satunya supllemen perlindungan di US.

3. Campuran interferon yang dipatenkan – elemen tumbuh-tumbuhan penggalak. Nutriferon mempunyai MACH, 1 campuran interferon daripada ekstrak tumbuhan yang telah dipatenkan formula ekslusif yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak Japanese Honeysuckl.

4. Di sokong oleh 4 kajian klinikal ke atas manusia, Ujian klinikal ini mengesahkan kesihatan luarbiasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui di dalam Nutriferon.

5. Formula ekslusif dilindungi oleh 3 paten – Nutriferon disokong oleh 3 paten dan hanya boleh didapati melalui Shaklee dan Independent Distributor Shaklee sahaja. Formula yang unik dan berpaten ini hanya ekslusif di Shaklee.

6. Ia dibuat menurut sistem piawaian kualiti yang terbaik. Ia telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi & prestasinya.

Persiapkanlah diri anda dengan khasiat nutriferon!! Anda jimat sebenarnya dalam jangka waktu yang panjang. Tidak perlu lagi membawa keluarga atau diri sendiri ke klinik mahupun hospital. Maklumlah.. kos rawatan semakin mahal!! Dapatkan nutriferon anda sekarang!
Untuk order atau pertanyaan, jangan segan silu pm saya okey :)


---------------------------
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Email : miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
COD Area : Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Razak, BTHO, Cheras, Hulu Langat, Kajang, Universiti Malaya, Petaling Jaya

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...