Wednesday, 1 January 2014

Set Tambah Berat Badan Shaklee

Salam semua :)

Alhamdulillah.. kerana masih berpeluang bernafas dibumi Allah pada tahun baru ini. Amin :)
Maka banyaklah yang memasang azam baru kan? Saya percaya ada juga yang berazam untuk mengambah berat badan pada tahun 2014. Dalam ramai-ramai yang ingin kurus, pasti ada yang berhajat untuk menambah berat badan kan? Mungkin anda terlalu kurus sehingga digelar dengan panggilan yang kurang enak. rangka berjalan la.. kering la.. Aduhaii!

Bagi anda yang mengalami masalah kurang berat badan atau terlalu kurus, anda saya cadangkan untuk mencuba Set Tambah Berat Badan Shaklee yang terdiri daripada Mealshakes, Vitalea dan B Complex seperti dalam poster di bawah ni yer :)
 

Ingin tahu bagaimana vitamin-vitamin di atas membantu anda? begini...

VITA-LEA IRON FORMULA
Vita-Lea merupakan multivitamin dengan formulasi zat besi yang mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA di dalam setiap tablet. Ianya merupakan elemen penting bagi sel tubuh yang menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon. Vita-Lea merupakan supplemen penting kerana ia memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu, mengelakkan pitam dan pening.

B-COMPLEX
Pengambilan vitamin B-Complex juga penting bagi mereka yang ingin menambahkan berat badan. Si kurus biasanya akan berasa cepat letih dan lesu. B-Complex menukarkan makanan kepada tenaga, dimana ia membantu penghadaman, menukarkan lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan. Istimewanya B-Complex Shaklee ini ialah ia mengandungi 8 komponen penting vitamin B termasuklah 100% biotin dan asid folik. Ia juga mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

MEAL SHAKES
Meal Shakes kaya dengan protein dimana pengambilan protein amat penting dalam proses menambah berat badan kerana ianya merupakan asas kepada pemakanan tubuh badan kita. Untuk menambah berat badan, tips ringkasnya adalah makan makanan yang kaya dengan protein. Apabila sel kita sihat hasil daripada pengambilan protein yang berkualiti, maka badan kita lebih mudah untuk menyerap segala kebaikan zat dan vitamin. Meal Shakes juga membekalkan 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang penting. Ia mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses tumbesaran.

Jom dapatkan set ini dan lihat sendiri kesan nya kepada berat badan anda!... 


Hubungi saya, 

MIEZA 

✆Call/SMS/WhatsApp: 013-2210565
✉ Email: miezakawai@gmail.com 
Page : https://www.facebook.com/familisihatonline
➲ COD Area: Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Razak, BTHO, Cheras, Hulu Langat,
Kajang, Universiti Malaya, Petaling Jaya

Nota : Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat, jemput click "google+1" :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...