Sunday, 12 January 2014

Set Skincare Shaklee Untuk Kulit Sihat, Berseri & Awet Muda

Salam semua,

Memiliki kulit yang cantik, halus dan putih bersih tanpa secalit noda menjadi perhatian mata yang memandang. Apabila ketawa atau malu, serta-merta pipinya bertukar kemerah-merahan sekalipun tidak mengenakan pemerah pipi.

Namun, tidak ramai di kalangan kita memiliki kulit sihat dan cantik. Jika wajah anda lebih muda daripada usia sebenar, ia dianggap bonus. Andai wajah bersesuaian dengan usia, ia masih boleh diterima tetapi sungguh mengecewakan apabila orang mengandaikan usia anda lebih tua disebabkan wajah yang cepat dimamah usia. Oleh itu, ambillah vitamin yang sesuai untuk menjaga kecantikan kulit anda disamping menjaga kebersihan wajah dan menjaga pemakanan.

Masalah jerawat, jeragat, parut, kulit tidak sekata, bintik hitam dan putih dan kulit berminyak adalah masalah yg sering kita hadapi. Masalah kulit muka berlaku kepada semua orang kecuali mereka yang bernasib baik dianugerahkan dengan kulit muka bersih dan cantik. 

Antara faktor berlakunya masalah ini ialah kerana permakanan yang tidak seimbang, mengambil banyak makanan berminyak, tidak mengambil air secukupnya dan bermacam lagi amalan tidak sihat seperti kurang bersukan yang dapat membersihkan pori-pori kulit dalam proses perpeluhan dan tidak mendapat tidur yang cukup, menjadikan kulit muka kusam dan tidak bermaya.

Shaklee menyediakan Set Skincare yang boleh diambil oleh sesiapa sahaja baik wanita mahupun lelaki yang ingin mendapatkan kulit wajah yang sihat, tampil segar dan nampak muda dari usia sebenar. Semuanya mengikut kehendak dan masalah anda.

Set Skincare (Set D) : Basic
Set Skincare (Set D)
Set Skincare (Set D) boleh diambil oleh mereka yang mengalami masalah kulit kusam, jerawat, parut dan kulit kering. Sesuai bagi anda yang ingin mengekalkan kulit yang berseri dan awet muda.

Set Skincare + ESP (Set Skincare Lengkap)
Set Skincare + ESP (Set Skincare Lengkap)
Pengambilan Set Skincare + ESP adalah disyokan kerana ESP berfungsi untuk menghasilkan sel-sel baru yang sihat dan berkualiti untuk menggantikan  sel-sel yang lama yang telah rosak dan mati. ESP membantu penghasilan sel-sel baru yang sihat untuk bertindak pantas menyerap vitamin yang diambil.

------------------------------------------------

Bagaimanapun, anda boleh mengambil Set Skincare di atas dengan menambah beberapa vitamin lain seperti berikut :-

Set Skincare + Alfalfa
Set Skincare + Alfalfa
Sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah jerawat akibat resdung serta 
yang mengalami alahan pada makanan laut.

Set Skincare + GLA Complex
Set Skincare + GLA Complex
Sesuai diamalkan oleh mereka yang mengalami masalah kulit bejeragat serta sering terdedah pada cahaya matahari. Selain dari itu, kulit berjerawat yang disebabkan oleh hormon tidak stabil juga boleh mengamalkan set ini.

Set Skincare + Zink Complex
Set Skincare + Zink Complex
Set ini boleh diambil oleh mereka yang mengalami masalah kulit berjerawat batu, bernanah dan parut yang sukar dihilangkan.

Set Skincare Bajet
Set Skincare Bajet
Sesuai untuk anda yang ingin mengekalkan kulit sihat berseri dan awet muda. 


Setiap pembelian akan menerima jadual serta tips eksklusif khas untuk customer myvitahealth.blogspot.com.

Hubungi saya, 
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp: 013-2210565
 Email: miezakawai@gmail.com 
 COD Area: Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Razak, BTHO, Cheras, Hulu Langat, Kajang, Universiti Malaya, Petaling Jaya

Nota : Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat, jemput click "google+1" :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...