Sunday, 23 March 2014

Cara Bancuh ESP Shaklee Yang Simple! Ermmm.. Yummy!!!

Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi!!

Itulah dia ESP Soy Protein Isolate Powder yang dihasiklan dengan menggunakan kacang soya  iaitu protein yang semulajadi tinggi dalam menangkis rasa lapar. Yang bagusnya ialah, Shaklee menggunakan soya berbentuk bukan GMO untuk memberikan kualiti terbaik.


Rasanya tak boleh nak berhenti bercakap mengenai ESP tambahan pula Bulan Mac 2014 adalah bulan PROMOSI untuk ESP Shaklee sekaligus menawarkan harga yang sangat berpatutan dan boleh dimiliki oleh sesiapa sahaja. Bagi yang telah memilik ESP Shaklee, TAHNIAH buat anda! Hari ini saya ingin menunjukkan cara bancuhan ESP Shaklee yang paling simple! Budak sekolah rendahpun boleh buat nie :) Jom lihat caranya..

Langkah Pertama
Apa-apapun anda perlu dapatkan ESP Shaklee terlebih dahulu. Untuk menyediakan bancuhan ESP, anda perlu sediakan adalah ESP Shaklee, Shaker (Kalau beli ESP dari saya, saya beri shaker percume) dan air kosong. 
Cara Bancuh ESP Shaklee

Langkah Kedua
Anda ada empat pilihan sama ada ingin gunakan air suam, air kosong biasa atau air sejuk atau apa-apa jenis minuman lain yang anda gemari, contohnya freshmilk. Untuk kali ini, saya prefer air sejuk untuk dapatkan rasa soya original dan rasa fresh sangat bila diminum!. Berapa kuantiti air yang ingin diguna, sebenarnya terpulang kepada anda, seeloknya dalam 200ml - 250 ml. JANGAN GUNA AIR PANAS! kerana dikhuatiri khasiat ESP akan terhapus. Rugi!

Cara Bancuh ESP Shaklee

Langkah Ketiga
Ambil sesudu ESP Shaklee dan letakkan ke dalam shaker yang mengandungi air sejuk tadi. Maksimum pengambilan ESP sehari adalah 3 sudu sahaja. Jika anda mengambil ESP Sahklee dua kali sehari, bole anggarkan sendiri jumlah ESP untuk setiap bancuhan yer. Selepas itu, jangan buang masa terus shake! shake & shake! sehingga ESP sebati dengan air.

Cara Bancuh ESP Shaklee

Langkah Keempat
Wallahhh!!! ESP yang telah siap dibancuh. Jangan buang masa, ESP kini tersedia untuk dinikmati Sekiranya anda sedang berdiet, pastikan ambil ESP sebelum sarapan pagi. Jika ambil untuk kesihatan atau untuk kulit, boleh ambil pada bila-bila masa. Macam saya, saya prefer minum ESP sebelum sarapan. 

Cara Bancuh ESP Shaklee

Ini adalah salah satu koleksi gambar saya sedang ber'ESP' semasa dalam perjalanan ke tempat kerja. Mudah, simple dan boleh dinikmati dimana-masa sahaja.

Cara Bancuh ESP Shaklee

Silakan baca entry berkaitan ESP Shaklee;

Cepat dapatkan ESP Shaklee dengan HARGA PROMOSI.

Hubungi saya;
MIEZA 
Call/SMS/WhatsApp : 013-2210565
Email : miezakawai@gmail.com 
Page : familisihatonline 
COD Area : Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Razak, BTHO, Cheras, Hulu Langat, Kajang, Universiti Malaya, Petaling Jaya

Nota : Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat, jemput click "google+1" :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...