Wednesday, 9 October 2013

Parut pudar dengan ESP, Alfalfa dan Vitamin E Shaklee

Salam hujung minggu semua terutamanya pengunjung blog myvitahelath.com..

Seronok rasanya dapat bercuti dan luangkan masa pada diri sendiri dan pada keluarga. Saya yakin waktu cuti begini, baru la dapat kita memanjakan diri, Tu pun xboleh lama. Iyer la, kalau hari bekerja tu, susah sikit, balik rumah badan pon dah rasa letih unless kita memang mengamalkan supplement yang bersesuaian khususnya dari Shaklee :)

Tapi petang ini saya ingin berkongsi pengalaman Puan Ema atas kejayaan beliau yang hampir menyelesaikan masalah parut dan jerawat diwajah. Biasalah, bukan mudah jika ingin cantik kerana ianya memerlukan usaha dan istiqamah. Katekan kite beli supplement untuk kulit tapi baru sebulan kita cuba, then hasilnya belum diperolehi tapi kita dah give-up. Jangan begitu yer. Supplemet mmg begitu konsepnya.. merawat secara semulajadi :)

Mari lihat pengalaman Puan Ema ;-
Puan Ema mengalami masalah kulit wajah yang berjerawat dan parut. Cube tengok perubahan positif pada kulit wajah Puan Ema ni. Bandingkan sebelum dan selepas. Notice kan bekas-bekas jerawat beransur hilang. Beliau mengamalkan Vitami E, ESP dan Alfalfa. Memang salah satu kelebihan Vitamin E nii alah untuk memudarkan parut or bekas-bekas jerawat. Ia antioksi dan jugak! best! 

Inilah jenis vitamin yang diambil oleh Puan Ema dan mari lihat fungsi-fungsinya :-ESP :  Menghasilkan sel-sel kulit baru dan menggantikan sel-sel kulit yang telah lama/rosak
Vitamin E : Menghalang radikal bebas dari merosakkan kulit, hilangkan parut dan kedut
Alfalfa :  Untuk membuang toksin dalam badan

Sekiranya berminat, boleh hubungi saya untuk tempahan :)


Hubungi saya!
Email: miezakawai@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-2210565 (mieza)
Page : https://www.facebook.com/familisihatonline
COD Area: UM, Kerinchi, PJ, sekitar Cheras, Hulu Langat, Kajang

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...